Снимка ПрокуратуратаАдвокатът на Иван Тодоров, собственик на ТАД груп“ Ива Лулчева коментира

...
Снимка ПрокуратуратаАдвокатът на Иван Тодоров, собственик на ТАД груп“ Ива Лулчева коментира
Коментари Харесай

Адвокат Ина Лулчева: Прокуратурата разпространи незаконно лични данни

Снимка Прокуратурата

Адвокатът на Иван Тодоров, притежател на „ ТАД груп “ Ива Лулчева разяснява пред бТВ разпространяването на фотоси от Прокуратурата, съобщи вести.бг.

„ Вчерашното разпространяване на данни е невиждано “, сподели тя. Представянето пред медиите значи, че Прокуратурата желае да влияе върху съда посредством основаване на отрицателно публично мнение, изясни Лулчева и напомни: „ В писмото, което Прокуратурата изпраща е записано, че е във връзка втората инстанция, а не с цел да се осведоми обществото “.

Иван Тодоров, съобщи изрично, че няма никакво отношение към случилото се, сподели още веднъж Ива Лулчева.
„ По делото няма никакви данни, че Кристиян Бойков е склоняван от някой, нито че Тодоров има интервенция в протичащото се “, съобщи тя.

Вчера се получи казусът с приключването на данни, тъй като през вчерашния ден бяха публикувани персонални данни от Прокуратурата, безапелационна бе Лулчева.

Адвокатът съобщи, че не са осъществявани в „ ТАД груп “ противозаконни действия. Относно публикуваната информация, че е имало опит за хакване на пръскачките пред Народното събрание, тя съобщи, че приема това с усмивка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР